Σεξ: Αυτές είναι οι δυο στάσεις που σιχαίνονται οι γυναίκες

14-09-2017

Το θέμα των στάσεων στο σεξ είναι αρκετά προσωπικό και το κάθε ζευγάρι, ο κάθε άνθρωπος έχει τις στάσεις που τον βολεύουν και τον ικανοποιούν περισσότερο. Υπάρχουν όμως και δυο στάσεις τις οποίες οι γυναίκες δεν θέλουν καθόλου. Ποιες είναι αυτές και γιατί;

Το ανδρικό περιοδικό Men’s Health ζήτησε από 1100 αναγνώστριες του γυναικείου περιοδικού Women’s Health να πουν ποιες στάσεις στο σεξ θεωρούν υπερτιμημένες και στην ουσία τις απεχθάνονται και σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας δύο είναι οι στάσεις που τελικά απογοητεύουν τις γυναίκες, μολονότι και τις δύο στάσεις προτιμούν πολλοί άνδρες
Μάλιστα η μία στάση συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσοστό του 39% και η δεύτερη το επίσης υψηλό ποσοστό του 28%.

Ποιες όμως είναι αυτές οι δύο στάσεις που σχεδόν 1 στις 3 γυναίκες τις μισούν;
Η στάση του σεξ που φαίνεται να μισούν οι περισσότερες γυναίκες και συγκέντρωσε το 39% των απαντήσεων είναι η λεγόμενη “ανάποδη καουμπόισσα” δηλαδή η στάση όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω από τον άνδρα με την πλάτη της γυρισμένη προς το πρόσωπό του, ενώ στη δεύτερη θέση με ποσοστό 28% βρέθηκε το γνωστό doggy style.

Ποιο είναι το κοινό σημείο και στις δύο στάσεις; Αρχικά το γεγονός πως δεν υπάρχει οπτική επαφή με το πρόσωπο του ερωτικού παρτενέρ τους και οι γυναίκες δηλώνουν πως τις ενοχλεί που δεν βλέπουν τις αντιδράσεις τους, και αυτό και δεν τις ερεθίζει και κάποιες είπαν πως τους προκαλεί ακόμα και ανασφάλεια.
Επίσης όπως εξηγούν οι σεξολόγοι και οι δύο αυτές στάσεις λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους συχνά όχι μόνο δεν προκαλούν σεξουαλικό ερεθισμό στις γυναίκες, αλλά είναι περισσότερο επίπονες παρά απολαυστικές για αυτές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Ποιες στάσεις προκαλούν τους περισσότερους τραυματισμούς;
Σεξ: Αυτές είναι οι στάσεις που αυξάνουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης