Σεξ: Αυτός είναι ο μέσος χρόνος αντοχής σε μια σεξουαλική πράξη

20-03-2017

Το σεξ είναι αρκετά σημαντικό για τον άνθρωπο αφού είναι μέρος της καθημερινότητας του. Τον απασχολεί καθημερινά και καθορίζει τη σχέση του ή το γάμο του. Κι μια από τις παραμέτρους που καθορίζει το σεξ είναι και η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Πόσος είναι άραγε μέσος χρόνος αντοχής σε μια σεξουαλική πράξη; Ειδικοί απαντούν.

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της εταιρίας σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney η οποία ρώτησε 4.400 πελάτες της.
Ο ένας στους τέσσερις απάντησε ότι θα ήθελε το σεξ να διαρκεί πάνω από μισή ώρα, ενώ 2 στους 3 δήλωσαν πως στην χειρότερη περίπτωση θα ήταν ικανοποιημένοι με 15 λεπτά, όμως ποιος είναι ο μέσος όρος;

Όσο για το πόσο «αντέχει» ο μέσος άνθρωπος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Κατά μέσο όρο δήλωσαν πως αντέχουν 19 λεπτά, με περισσότερα από τα μισά από αυτά να αφιερώνονται στα προκαταρκτικά.

Περισσότεροι από τους μισούς από όσους απάντησαν στην έρευνα δήλωσαν ικανοποιημένοι από τον χρόνο αυτό, όμως το 19% των γυναικών και το 23% των αντρών ήθελαν το σεξ με τον σύντροφό τους να διαρκεί περισσότερο.

Πάντως ο ένας στους τέσσερις απάντησε ότι θα ήθελε το σεξ μα διαρκεί πάνω από μισή ώρα, ενώ 2 στους 3 δήλωσαν πως στην χειρότερη περίπτωση θα ήταν ικανοποιημένοι με 15 λεπτά στο κρεβάτι.

Οι ερωτώμενοι απάντησαν ακόμα πως μία στις πέντε που κάνουν σεξ είναι «ένα στα γρήγορα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια ώστε να θεωρείται καλό;
Σεξ: Τα κιλά του άντρα επηρεάζουν τη διάρκεια στο sex