Σεξ: Αυτά είναι τα σεξουαλικά μυστικά των γυναικών

26-12-2016
Είναι κοινό μυστικό για τους άντρες εδώ και χρόνια. Οι κολλητές μοιράζονται όλα τα μυστικά τους. Ακόμα κι όταν έχει να κάνει με κάτι τόσο προσωπικό όσο η σεξουλική τους ζωή. Τώρα, μια νεά Βρετανική έρευνα το επιβεβαιώνει.
 
Η εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής Balance Activ έκανε μια έρευνα η οποία έδειξε πως οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να μοιραστούν τα σεξουαλικά μυστικά τους με τις φίλες τους παρά με το σύντροφό τους.
 
Όπως φάνηκε από τις απαντήσεις των γυναικών, τουλάχιστον μία στις τρεις είναι πρόθυμη να αποκαλύψει σε κάποια φίλη της πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχει αλλάξει στο παρελθόν αλλά και άλλες… πικάντικες προσωπικές πληροφορίες.
 
Το 38% των γυναικών μοιράζονται με τις φίλες τους πόσο συχνά κάνουν σεξ, ενώ μία στις τέσσερις γυναίκες δεν διστάζει να πει ότι έχει δοκιμάσει κάτι τολμηρό στο σεξ.
Μια στις δέκα γυναίκες περιγράφει μάλιστα λεπτομερώς στις φίλες της πού έχει κάνει σεξ!
 
Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι πως η τάαη τω γυναικών να μοιράζονται τόσα προσωπικά περιορίζεται στς γυναίκες. Όταν πρόκειται για προσωπικές συζητήσεις με άντρες ή με το σύντροφό τους, οι περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα συγκρατημένες.
Μία στις τρεις γυναίκες (ποσοστό 33%) θα παραδεχόταν σε μια φίλη της ότι έχει κάνει σεξ με το αφεντικό της κάποια στιγμή στο παρελθόν, ποσοστό μόλις 5% των γυναικών θα παραδέχονταν κάτι τέτοιο στο σύντροφό τους.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: