Σεξ: Αυτό είναι το πιο μέρος μέσα στο σπίτι που προτιμούν οι περισσότεροι να το κάνουν

26-12-2016
Για να κρατάτε το ενδιαφέρον της ερωτικής σας ζωής ζωντανό είναι πολύ σημαντικό υπάρχει ποικιλία. Όχι μόνο στις στάσεις αλλά και στο μέρος όπου ένα ζευγάρι αποφασιζει να κάνει σεξ. Νέα έρευνα υποδεικνύει τα πιο δημοφιλή σημεία μέσα στο σπίτι για σεξ.
 
Στην έρευνα, η οποία διενεργήθηκε από μεγάλη εταιρία προφυλακτικών, απάντησαν περισσότεροι από 5.000 άντρες και γυναίκες ηλικίας από 18 έως 34.
Απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Μια από αυτές λοιπόν ήταν πού προτιμούν να κάνουν σεξ μέσα στο σπίτι.
 
Η πιο δημοφιλής τοποθεσία για σεξ στο σπίτι είναι το σαλόνι με ποσοστό 78% και αμέσως μετά το ντους με 74%.
Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η κρεβατοκάμαρα δεν μπήκε καν στο top 3 των προτιμήσεων. Την τρίτη θέση πήρε το αυτοκίνητο με ποσοστό 64%.
Αρκετά ζευγάρια δήλωσαν επίσης ότι έχουν κάνει σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο (ποσοστό 22%), με δημοφιλέστερη τοποθεσία την παραλία (ποσοστό 23%).
 
Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι οκτώ στους δέκα νέους είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και ότι οι περισσότεροι από αυτούς (οι άντρες σε ποσοστό 97% και οι γυναίκες σε ποσοστό 89%) καταφέρνουν συνήθως να φτάσουν σε οργασμό τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του σεξ.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: