Σεξ: Αυτό είναι το σημείο του σπιτιού που ενδείκνυται για ερωτικές περιπτύξεις

27-08-2019

Όταν μιλάμε για σεξ, το μυαλό όλων μας πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Κι όμως! Η γιατρός Shahzadi Harper από το Λονδίνο… ειδική στην εμμηνόπαυση και στη λίμπιντο έχει άλλη άποψη. Όπως λέει εκείνη, τα ζευγάρια θα ωφεληθούν περισσότερο αν κάνουν σεξ σε κάποιον άλλο χώρο στο σπίτι. Ποιος είναι αυτός άραγε;

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ είναι η κουζίνα. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι το πιο υγιεινό περιβάλλον, υποστηρίζει ότι το να το «κάνουμε» δίπλα στο φούρνο και τα τηγάνια ή απλώς πάνω στο νεροχύτη προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Τρία για την ακρίβεια.

Ένας λόγος είναι ότι ένα τραπέζι ή μια μεγάλη επιφάνεια είναι πάντα ένα βολικό στήριγμα για μια kinky σεξουαλική επαφή, που θα διακόψει τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή.

Ο άλλος λόγος είναι ότι στην κουζίνα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι να το κάνετε τεμπέλικα στην κρεβατοκάμαρα. Περίπου τριάντα λεπτά έντονου σεξ ισοδυναμεί με το κάψιμο 150 θερμίδων, μέγεθος όχι αμελητέο.

Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια του σεξ ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τη μια περίπτωση στην άλλη, ωστόσο όσο πιο εντατικά το κάνετε τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε και η κουζίνα προσφέρεται για αυτό, καθώς οι σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να γίνουν εκεί, έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας.

Εδώ εντοπίζεται ο τελευταίος λόγος, καθώς το σεξ στην κουζίνα γυμνάζει περισσότερο το σώμα και συμβάλλει σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτό είναι το κόλπο των ανδρών για να κάνουν περισσότερο