Σεξ: Γιατί είναι επικίνδυνο στο ντους

ζευγάρι που κάνει σεξ στο ντους
29-07-2021

Σίγουρα το σεξ στο ντους φαντάζει ειδυλλιακό. Θέλει όμως και προσοχή γιατί πολλά μπορούν να συμβούν στο ντους κατά την διάρκεια της πράξης.

Το σαπούνι, το σαμπουάν και ειδικά το μαλακτικό μπορεί να κάνει το πάτωμα του ντους ολισθηρό. Επίσης, το σαπούνι είναι ολισθηρό, αλλά δεν είναι λιπαντικό, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή.

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε σεξ στο μπάνιο

Το μπάνιο είναι από τα πιο επικίνδυνα μέρη για να κάνεις σεξ. Και όχι μόνο επειδή είναι εύκολο να γλιστρήσεις. Το μπάνιο είναι το μέρος όπου το πέος σου φλερτάρει με ατυχήματα. Μία δική της κακή κίνηση, μπορεί να προκαλέσεις κακώσεις, μώλωπες και θλάσεις.

Τα… ατυχήματα που συμβαίνουν στα ντους είναι μάλιστα συχνά. Το νερό ή το σαπούνι που θα χρησιμοποιήσεις για να πλυθείς μετά την εκσπερμάτιση, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορείς να αφήσεις έγκυο τη σύντροφό σου. Για την ακρίβεια, μάθε πως τα σπερματοζωάρια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και μπορούν να επιζήσουν πολλές μέρες στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.

Το νερό απομακρύνει τα φυσικά υγρά που εκκρίνονται από τον οργανισμό και που αποτελούν τη φυσική λίπανση. Πολλοί μπορεί να θελήσουν να αντικαταστήσουν το λιπαντικό με ότι βρεθεί τριγύρω τους, όπως λοσιόν ή σαμπουάν. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή του κόλπου της, αλλά θα την πατήσεις και εσύ με ξηροδερμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Πότε χάνεται η αντρική λίμπιντο