Σεξ: Μύθοι που πιστεύουμε αλλά δεν ισχύουν

26-12-2016
Στο πέρασμα του χρόνου ακούμε διάφορα στοιχεία για το σεξ. Άλλα ισχύουν κι άλλα δεν ισχύουν. Υπάρχουν και πράγματα που όλοι έχουμε ακούσει για το σεξ και είμαστε σίγουροι πως είναι αλήθειες. Πρόκειται όμως μόνο για μύθους
που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ποιοι ειναι λοιπόν οι 5 μύθοι για το σεξ που η ίδια η επιστήμη έχει καταρρίψει;
Διπλό προφυλακτικό σημαίνει και περισσότερη ασφάλεια:
Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει. Οι εδικοί του Ινστιτούτου ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ συνιστούν στους άνδρες να αποφεύγουν αυτή τη τακτική γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να σπάσει και έτσι να μην έχουν καμία προστασία τόσο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Οι γυναίκες δε θέλουν τόσο σεξ όσο οι άντρες:
Νέες έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι το αδύναμο φύλο μπορεί να επιθυμεί και να σκέφτεται το σεξ όσο και οι άνδρες αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν
Η γυναικα δεν μπορει να μείνει έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου:
Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στην διάρκεια της έμμηνου ρύσεως αλλά δεν μηδενίζονται επισημαίνουν οι ειδικοί.
Μεγάλα αντρικά προσόντα σημαίνουν και μεγαλύτερη ικανοποίηση για τη γυναίκα:
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σχετικά με την γυναίκεια ικανοποίηση και το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Πάντως όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν σχετίζεται με τον γυναικείο οργασμό.
Αφροδισιακά δεν είναι μόνο τα οστρακοειδή:
Τα θαλασσινά έχουν τη φήμη ότι έχουν διεγερτικές ιδιότητες αλλά νέες έρευνες καθιστούν σαφές ότι ο χυμός ροδιού είναι το νέο φυσικό Βιάγκρα της φύσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: