Σεξ: Οι γυναίκες δεν κάνουν όσο θα ήθελαν

18-03-2019

Αμέτρητες έρευνες βγαίνουν κάθε χρόνο για το σεξ και τον ρόλο στην ζωή του ανθρώπου. Τα ερωτήματα πολλά… αρκετά από τα οποία παραμένουν αναπάτητα.

Τώρα, οι ερευνητές του βρετανικού site Voucher Codes Pro βρήκαν κι άλλες απαντήσεις.
Διαπίστωσαν για παράδειγμα πως μόνο το 40% των ανθρώπων είναι ικανοποιητική η σεξουαλική τους ζωή.
Οι περισσότερες γυναίκες μάλιστα, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα ερευνητές εξέτασαν μια ομάδα από 2.500 άτομα, τα οποία βρίσκονταν σε μακροχρόνιες σχέσεις και τα συμπεράσματα (όσον αφγορά το γυναικείο πληθυσμό τουλάχιστον) ήταν απογοητευτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 60% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερο σεξ. Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αντρών δεν καταλαβαίνει πόσο συχνά οι γυναίκες θέλουν δράση στο κρεβάτι τους. Αντιθέτως, το 40% των αντρών δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερο σεξ.

Κι αν αναρωτιέστε τι κάνουν οι γυναίκες όταν η λίμπιντο έχει χτυπήσει «κόκκινο» αλλά ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται, οι περισσότερες βλέπουν πορνό (40%), άλλες βρίσκουν παρηγοριά σε ερωτικά βοηθήματα (28%) και μόλις ένα 7% παραδέχεται ότι απευθύνθηκε αλλού για σεξ.

Επίσης , σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 36% απαντά πως το σεξ είναι πλέον ρουτίνα και ένα 21% πως του έχει λείψει το καλό σεξ που υπήρχε στην αρχή της σχέσης. Άλλο ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τα ζευγάρια (20%) είναι η έλλειψη ποιοτικού χρόνου.

Αυτό που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα κατά το 37% είναι το λίγο σεξ, η μονοτονία και έλλειψη φαντασίας στο σεξ για το 34% και η βαρεμάρα του συντρόφου για το 32%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτές είναι οι 3 πιο συχνές ερωτικές φαντασιώσεις