Σεξ: Όσο πιο έντονο, τόσο φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά

26-12-2016
Πολλές φορές το σεξ είναι πιο παθιασμένο και έντονο. Οι ερωτικοί σύντροφοι παρασύρονται από το πάθος τους και τότε η σεξουαλική επαφή γίνεται εκρηκτική. Τώρα, έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δείχνει πως το πιο παθιασμένο σεξ φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά.
 
Ερευνητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν για πολλούς μήνες τη συμπεριφορά δεκάδων ζευγαριών κατά τη διάρκεια του σεξ,
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως το άγριο σεξ φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά. Οι ερευνητές δαπίστωσαν επίσης πως πολλές φορες στο κρεββάτι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάζει εντελώς προσωπικότητα και να γίνεται πιο τολμηρός.
 
Όπως φάνηκε από τη μελέτη, ένα ζευγάρι που κάνει αυτό που αποκαλούμε “βίαιο” σεξ, κατά τη διάρκεια της πράξης τα επίπεδα στρες και η αδρεναλίνη αυξάνονταν σημαντικά, ενώ μετά την ολοκλήρωση το ζευγάρι βιώνει μια απίστευτη ευφορία, κατά τις στιγμές που τα επίπεδα της αδρεναλίνης επανέρχονται στα φυσιολογικά. Αυτή η ηρεμία δένει το ζευγάρι και το κάνει κάθε φορά να νιώθει και πιο ερωτευμένο.
 
Τέλος, αυτό που διαπίστωσαν οι ερευνητές είναι πως το έντονο και παθιασμένο σεξ προσφέρει ισχυρότερους και πολύ πιο έντονους οργασμούς τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα. Κι αυτό επειδή η τεστοστερόνη επιδρά έντονα. Μάλιστα, κάποιες γυναίκες δήλωσαν ότι δεν είχαν ξαναβιώσει τόσο έντονους οργασμούς.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: