Σεξ: Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για τους άντρες και τις γυναίκες;

26-12-2016
Όταν ένα ζευγάρι αρχίζει να έχει πιο σοβαρή σχέση, η συζήτηση συχνά περιστρέφεται και γύρω από τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε ο καθένας πριν ξεκινήσουν τη σχέση τους. Ποιος όμως είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για τις γυναίκες και ποιος για τους άντρες; Βρετανική έρευνα μας δίνει την απάντηση.
 
Πάνω από 1.000 άντρες και γυναίκες απάντησαν στη μεγάλη δημοσκόπηση που έκανε το Βρετανικό site γνωριμιών IllicitEncouters.com.
Σκοπός της έρευνας ήταν να βρεθεί ο μαγικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για τα δυο φύλα.
 
Η δημοσκόπηση λοιπόν έδειξε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, τοποθετούσαν τον ιδανικό αριθμό ερωτικών συντρόφων που πρέπει να έχει κανείς στη ζωή του στους δέκα.
Συγκεκριμένα, η πιο δημοφιλής απάντηση ήταν μεταξύ οκτώ και 12, την οποία έδωσαν το 38% των γυναικών και το 37% των αντρών.
 
Σύμφωνα με τις απαντήσεις, και τα δυο φύλα θεωρούν ασύδοτους αυτούς που έχουν παραπάνω από δέκα ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους και άπειρους αυτούς που έχουν λιγότερους από δέκα.
Το δέκα λοιπόν είναι ο μαγικός αριθμός αφού οι δέκα ερωτικοί σύντροφοι δεν είναι ούτε πολλοί, ούτε λίγοι.
 
Όπως φάνηκε από την δημοσκόπηση, οι άντρες είναι πολύ καχύποπτοι με τις γυναίκες που έχουν πάει με περισσότερους από 10 συντρόφους ενώ οι 20 ερωτικοί σύντροφοι απωθούν το 3% των γυναικών και το 4% των αντρών.
Τέλος, όταν ρωτήθηκαν εάν θέλουν να ξέρουν με πόσους/πόσες έχει πάει η/ο σύντροφος τους, το 35% των γυναικών και το 30% των αντρών είπε πως ήθελε να ξέρει.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: