Σεξ: Πόσο αντέχει ένας άντρας σε μια νύχτα;

14-06-2017

Ο κάθε άντρας είναι διαφορετικός κι έχει διαφορετικές αντοχές στο σεξ. Άλλοι αντέχουν περισσότερη ώρα ενώ άλλοι λιγότερη. Οι παράγοντες που καθορίζουν την αντοχή στο σεξ είναι η ψυχολογία, η ηλικία αλλά και η φυσική κατάσταση.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Sex Roles έδειξε ότι οι άνδρες μέχρι τα 35 αντέχουν και κάνουν σεξ τουλάχιστον δυο με τρεις φορές κάθε βράδυ.
Η συχνότητα αυτή όμως μειώνεται αμέσως μετά την ηλικία αυτή. Έτσι το σεξ στην ηλικία των 40 ετών πέφτει κατακόρυφα και μετά βίας φτάνει τη μια φορά κάθε βράδυ.

Αναλυτικότερα η έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 600 ανδρών ηλικίας από 25 έως και 45 ετών κατέδειξε το πόσο φορές μπορούν να κάνουν σεξ οι άνδρες μόνο σε ένα βράδυ.
Όπως προέκυψε οι άνδρες που ανήκουν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες μπορούν να κάνουν αρκετές φορές σεξ σε ένα μόνο βράδυ.

Πάντως η συχνότητα δεν έχει σχέση με τη διάρκεια αφού ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε ότι είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές αλλά η διάρκεια δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε.

Την ίδια στιγμή μετά την ηλικία των 40 ετών όσοι άνδρες υπογραμμίζουν οι επιστήμονες, επιζητούν αλλεπάλληλες επαφές είναι αυτοί που εμφανίζουν πρόωρη εκσπερμάτιση. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο η λύση δεν είναι οι πολλές φορές αλλά η αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτός είναι ο μέσος χρόνος αντοχής σε μια σεξουαλική πράξη
Σεξ: Αυτή είναι η στάση για μεγαλύτερη αντοχή στην ερωτική επαφή