Σεξ: Σε ποιο σημείο του σώματος ερεθίζονται οι γυναίκες

04-03-2019

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ορισμένα σημεία του σώματος στα οποία οι γυναίκες όταν αγγιχθούν ερεθίζονται περισσότερο. Ποιο είναι όμως το σημείο εκείνο στο οποίο, όταν ένας άνδρας τις αγγίξει εκείνες πραγματικά… ανάβουν; Μια Βρετανική έρευνα δίνει την απάντηση.

Η εταιρία προφυλακτικών Skyn, έκανε μια μελέτη σε δείγμα 2.032 γυναικών.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το νούμερο ένα πιο ερεθιστικό σημείο στο σώμα μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος. Μάλιστα, το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά… επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες… τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.
Στον αντίποδα, οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι… εκτός συναγωνισμού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτά είναι τα 6 λάθη που εμποδίζουν τον οργασμό