Σεξ: Η συσκευή που θα κάνει τους άνδρες να αντέχουν περισσότερο

31-10-2017

Ποιος άνδρας δεν θα ήθελε να έχει λίγη περισσότερη αντοχή στο σεξ ώστε να κρατά περισσότερο και η απόλαυση; Τώρα, μια νέα ηλεκτρονική συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει και υπόσχεται να κάνει ακριβώς αυτό. Πως;

Μια ηλεκτρονική συσκευή σε μέγεθος γραμματοσήμου που ανέπτυξαν και κατασκεύασαν επιστήμονες από το Ισραήλ, υπόσχεται στους άνδρες μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ κατά τέσσερις φορές. Η συσκευή εφαρμόζεται στο δέρμα του άνδρα και ελέγχεται με εφαρμογή μέσω του κινητού τηλεφώνου.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ η τιμή του δεν θα ξεπερνά τις 10 αγγλικές λίρες

Οι επιστήμονες της εταιρίας Virility Medical υποστηρίζουν ότι η συσκευή ελέγχει του μυς που προκαλούν οργασμό και ο κάθε άνδρας θα μπορεί να επιβραδύνει ή να επιταχύνει την διαδικασία. Σύμφωνα με τις έως τώρα ιατρικές δοκιμές, η συσκευή έχει καταφέρει να αυξήσει τη διάρκεια κατά 3,5 φορές.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ η τιμή της συσκευής δεν θα ξεπερνά τις 10 αγγλικές λίρες (11,3 ευρώ). Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», Άγγλοι γιατροί εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για την αποτελεσματικότητα της συσκευής και ζητούν να διενεργηθούν περισσότερες έρευνες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Οι μισοί άνδρες δεν ξέρουν πού βρίσκεται ο κόλπος της γυναίκας
Σεξ: Αυτά είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν υγιή σεξουαλική ζωή