Σεξ: Τι προδίδει την απιστία της γυναίκας την ώρα της ερωτικής πράξης

ζευγάρι αγκαλιάζεται στο κρεβάτι μετά το σεξ
29-01-2021

Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει τη ζήλεια και η αμφισβήτηση για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια την ώρα του σεξ που μπορεί να “προδώσει” το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους…

Επιστήμονες Ryan M. Ellsworth από το πανεπιστήμιο του Μιζούρι και Drew H. Bailey από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων. Διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!

Τι μαρτυρά την απιστία την ώρα του σεξ

Αναλυτικότερα στην εν λόγω μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες. Μάλιστα, τα ποσοστά  αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οργασμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό…

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διαστααύρωσαν τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά. Διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις «παράνομες» σχέσεις.

Την επόμενη φορά λοιπόν που ένας άνδρας θα θελήσει να βεβαιωθεί εάν η γυναίκα του τον έχει απατήσει καλό είναι όταν θα βρεθεί στο κρεβάτι μαζί της να κοιτάξει και αυτή την λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Οι 7 βασικές αιτίες που οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό