Σολάριουμ: Έχει και ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία

solarium
07-07-2022

Οι γυναίκες ιδίως ονειρεύονται το ιδανικό μαύρισμα. Δεν είναι πάντα εύκολο να το αποκτήσουμε ή να το διατηρήσουμε όλο το χρόνο. Έτσι, κάποιες γυναίκες καταφεύγουν στο σολάριουμ. Και παρόλο που το σολάριουμ δεν είχε καλή φήμη τα προηγούμενα χρόνια, πλέον έχει γίνει απόλυτα ασφαλές και προσφέρει πολλά οφέλη.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης σολάριουμ είναι ότι μας χαρίζει ένα όμορφο, ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικές. Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ προετοιμάζουν, επίσης, το δέρμα μας για επαφή με τον ήλιο και έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο δερματικών εγκαυμάτων όταν εκθέτουμε το σώμα μας για πρώτη φορά στις έντονες ακτίνες του. Πάμε, όμως, να αναλύσουμε όλα τα πλεονεκτήματα του σολάριουμ.

Μαύρισμα στο σολάριουμ – για υγεία!

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η λογική χρήση του τεχνητού μαυρίσματος συμπληρώνει επίσης τις ανεπάρκειες της βιταμίνης D3, η οποία προλαμβάνει πολλές σοβαρές ασθένειες. Αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή γερών και υγιών οστών και δοντιών, καθώς και για τη διατήρηση αποτελεσματικών μυών.

Σολάριουμ για ανεβασμένη ψυχολογία

Η στιγμή ηρεμίας και χαλάρωσης που περνάμε χρησιμοποιώντας το τεχνητό μαύρισμα έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία. Κατά το μαύρισμα, στο σώμα εμφανίζονται ενδορφίνες. Οι ορμόνες της ευτυχίας προσθέτουν ενέργεια, οπότε το σολάριουμ μπορεί να είναι η λύση στην κακή διάθεση.

Ελκυστική εμφάνιση

Το μαυρισμένο σώμα φαίνεται πιο υγιές και πιο αδύνατο, κάτι που μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Αρκεί φυσικά να μην το παρακάνουμε και έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αποτελεί σωτήρια λύση πριν από ένα σημαντικό γεγονός

Αν έχουμε να παρευρεθούμε σε ένα σημαντικό γεγονός και δείχνουμε χλωμές, το σολάριουμ αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο για να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες πριν από έναν γάμο ή μια βάπτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σολάριουμ: Αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου