Σταφύλι για υγεία τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι!

26-12-2016

Το σταφύλι είναι ένα πανάρχαιο προϊόν. είναι τόσο παλιό που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε άρχισε να το τρώει ο άνθρωπος. Μπορεί ο Καύκασος και η Μεσοποταμία να θεωρούνται τόποι που γεννήθηκαν το αμπέλι και το κρασί, όμως η Ελλάδα που το καλλιέργησε από το 4000 π.Χ. έχει συνδεθεί μαζί του με μύθους και πραγματικότητες.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σταφύλι και την ευεργετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό εδώ.