Στο Ιπποκράτειο ο Άκης Τσοχατζόπουλος για καρδιοχειρουργική επέμβαση

17-03-2017

Στο Ιπποκράτειο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου διακομίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Νωρίτερα ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία στην Καρδιολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Η έδειξε ότι πάσχει από σοβαρή στεφανιαία νόσο, που χρήζει αντιμετώπισης, γι’ αυτό και οι καρδιολόγοι τον παρέπεμψαν σε καρδιοχειρουργούς.

Από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο ασθενής κρατούμενος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου και θα παραμείνει μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας. Κατά πληροφορίες, ο 77χρονος άνδρας θα υποβληθεί σε επέμβαση by pass (αορτοστεφανιαία παράκαμψη) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας από τους καρδιοχειρουργούς της κλινικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τον περασμένο μήνα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» με «υποτροπή φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους» για δύο εβδομάδες λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.