Στο πλευρό της πρωταθλήτριας Μαραθώνιας Κολύμβησης η Genesis Pharma

26-12-2016

Μπορεί όπως λένε ο δρόμος προς τον πρωταθλητισμό να είναι μία μοναχική πορεία, αλλά η στήριξη και πίστη στις προσπάθειές μας αρκεί πολλές φορές να φωτίσει τη δύσκολη αυτή διαδρομή.

Κάπως έτσι, δύο χρόνια πριν, οι ικανότητες και η επιμονή, ενέπνευσαν και την φαρμακευτική εταιρεία Genesis Pharma να μοιραστεί το όνειρο πρόκρισης της Πρωταθλήτριας Μαραθώνιας Κολύμβησης, Κέλλυς Αραούζου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Και τώρα, που η μεγάλη και απαιτητική αυτή προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία, λίγο πριν ξεκινήσουν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν μπορούν παρά να δηλώνουν περήφανοι.

Στα 25 της χρόνια, η Κέλλυ Αραούζου έχει να επιδείξει σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, αφού μεταξύ άλλων, κατέχει ήδη δύο ατομικά παγκόσμια μετάλλια και πέντε ευρωπαϊκά. Ταυτόχρονα, δε, η συμμετοχή της στο ομαδικό άθλημα μαραθώνιας κολύμβησης της έχει φέρει ακόμη τρία ευρωπαϊκά μετάλλια: χρυσό το 2010, ασημένιο το 2012 και το 2014, καθώς και ασημένια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013.

Την πρώτη πρόκρισή της, δε, στην Ολυμπιάδα την εξασφάλισε το περασμένο καλοκαίρι, όταν στο πλαίσιο του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κατέκτησε την 8η θέση στα 10 χμ. Στο ίδιο πρωτάθλημα μάλιστα, σημείωσε και την κορυφαία προσωπική της επιτυχία έως σήμερα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 5 χμ ανοιχτής θάλασσας.

Η Κέλλυ Αραούζου αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ήδη 8 χρόνια. Ξεκίνησε ως αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα, με σημαντικές διακρίσεις αστην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν τα πανελλήνια ρεκόρ στα 400μ και τα 800 μ ελεύθερο, καθώς και η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 1.500 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του Μεξικού.

Στις 15 Αυγούστου, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια θα συναγωνιστεί  24 κορυφαίες αθλήτριες με το όνειρο της διάκρισης.  Θα “είμαστε” όλοι δίπλα της. #PameKelly!