Στο πλευρό του Άδωνι ο Θ.Πλεύρης

26-12-2016

Αν και το όνομά του ακουγόταν για τη θέση του προέδρου του ΕΟΦ και παλιότερα για τη θέση γενικού γραμματέα στο υπουργείο, τελικά ο κος Θάνος Πλεύρης θα παρευρίσκεται στο πλευρό του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ως σύμβουλός του σε θέματα που χρήζουν νομικής επεξεργασίας. Η νέα αυτή ιδιότητα του κου Πλεύρη αφενός έχει να κάνει με την φιλία που συνδέει εδώ και καιρό τους δύο άντρες αφετέρου ο μόλις 36 ετών πρώην βουλευτής, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο ιατρικό δίκαιο που από ότι φαίνεται στο άμεσο μέλλον θα του χρειαστούν.

Μιλώντας στο Healthview ο κος Πλεύρης είπε ότι χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο οργανόγραμμα του υπουργείου θα προσφέρει τις νομικές του γνώσεις στον υπουργό σε θέματα προκηρύξεων διαγωνισμών και συμβάσεων και κυρίως αυτών, που θα πρέπει να υπογράφει ο ίδιος κος  Γεωργιάδης.

Ήδη ο κος Πλεύρης έχει δει μαζί με τον υπουργό εκπροσώπους των ιατρικών συλλόγων, ενώ συνεργάστηκε με το υπόλοιπο επιτελείο του υπουργείου για το πολυνομοσχέδιο των ποινών προς τους παρόχους Υγείας.

Ο κος Πλεύρης  θεωρώντας ότι υπάρχει πολύ έργο που πρέπει να γίνει σε ασφυκτικά μικρά χρονοδιαγράμματα, είναι αισιόδοξος δηλώνοντας ότι τουλάχιστον τα πράγματα που δεν εξαρτώνται από τα κόστη θα πρέπει να γίνουν.