Τα 5 “κλειδιά” για ασφαλέστερα τρόφιμα

26-12-2016

Ακολουθόντας τους κανόνες υγιεινής, διατηρώντας τα τρόφιμα στις σωστές θερμοκρασίες, φυλάγοντας ξεχωριστά τα μαγειρεμένα τρόφιμα, χρησιμοποιώντας ασφαλείς πρώτες ύλες και νερό και μαγειρεύοντας “καλά”, μπορεί να διασφαλίσει κανείς ότι τηρεί τις βασικές οδηγίες για να μην κινδυνεύει από τροφιμογενή νοσήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συμβουλές για ασφαλέστερα τρόφιμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ