Τα καρύδια ασπίδα στον καρκίνο του παχέος εντέρου

26-12-2016

Πειράματα σε ποντικούς έδειξαν ότι η κατανάλωση καρυδιών μπορεί να αλλάξει τα εντερικά βακτήρια με τρόπο που καταστέλλει τον καρκίνο στο παχύ έντερο. Ο ερευνητής δρ. Ντάνιελ Ρόζενμπεργκ δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δείχνουν, για πρώτη φορά, ότι η κατανάλωση καρυδιών μπορεί ενδεχομένως να μειώσει την ανάπτυξη όγκων στο παχύ έντερο και να δράσει ως προβιοτικό για να γίνει υγιές το παχύ έντερο που, με τη σειρά του, προσφέρει προστασία έναντι των όγκων του παχέος εντέρου.

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο εδώ.