Τα ζευγάρια δεν θυμούνται την τελευταία φορά που βγήκαν ραντεβού

26-12-2016
Το να βγει κανείς για ένα ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφο του είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακόμα και για ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί ή είναι παντρεμένα με παιδιά. Μια τέτοια συνήθεια τονώνει και ανανεώνει τη σχέση. Κι όμως! Πολλά ζευγάρια δεν θυμούνται ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγαν ραντεβού.
 
Η μεγάλη έρευνα έγινε στη Βρετανία από την εταιρία δημοσκοπήσεων OnePoll
Οι απαντήσεις έδειξαν πως το 39% των ζευγαριών στη Βρετανία δεν μπορούν να θυμηθούν καν πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκαν για ένα ρομαντικό ραντεβού.
Μάλιστα, ένα στα πέντε ζευγάρια βγαίνουν ραντεβού μόλις δυο φορές το χρόνο.
 
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Η δημοσκόπηση έδειξε πως το 78% των ζευγαριών πιστεύει πως εάν αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο τότε η σχέση τους θα κινδυνέψει περισσότερο.
Οι ειδικοί λένε βέβαια προειδοποιούν για το αντίθετο και λένε πως το να αμελείς να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφο σου είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να απειλήσει μια σχέση.
 
Μόνο ένα στα 20 ζευγάρια έχουν καθορίσει μια ημέρα την εβδομάδα στην οποία θα βγαίνουν ραντεβού οι δυο τους. Από αυτούς, το 69% δηλώνει πιο χαρούμενο στη σχέση και λιγότερο πιθανό να θέλουν να χωρίσουν από τα ζευγάρια που δεν βγαίνουν ραντεβού.
 
Το 56% των ζευγαριών που βγαίνουν ραντεβού λένε πως τους αρέσει περισσότερο να πηγαίνουν να πάνε για να φάνε κάπου καλά. Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια όμως θεωρούν ραντεβού και το να μείνουν οι δυο τους μέσα και να παραγγείλουν κάτι για να δουν μια ταινία.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: