Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

26-12-2016

Αιχμές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την υπόθεση του συνδικαλιστή που πιάστηκε να χρηματίζεται άφησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται. “Ήταν προσκείμενος στην ΠΑΣΚΕ αλλά στις τελευταίες εκλογές διαφώνησε με το μνημόνιο και τα «υπόλοιπα» (sic) και πήγε αριστερότερα”, είπε ο υπουργός και ο νοών νοήτω.

Με αφορμή λοιπόν τις αιχμές του υπουργού που έρχονται να προστεθούν στις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του προέδρου της ΟΕΝΓΕ, κου Δημήτρη Βαρνάβα τον οποίο ο κος Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει ως εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Παπαδημούλης βρήκε την αφορμή να αναρτήσει σχόλιο στο twitter, όπου έγραψε ότι ο κος Γεωργιάδης προσπαθεί και πάλι να βρωμίσει το ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα βέβαια δε σταματάει εδώ, αφού ο υπουργός Υγείας παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, δε χάνει επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανταπάντησε ότι δεν ανέφερε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα κάνει δεκτή τη συγνώμη του κου Παπαδημούλη εάν βεβαίως αυτός τη ζητήσει.

Από την άλλη, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων «βρίσκεται στα κάγκελα» όπως αναφέρει το site iatropedia αφού καταγγέλλουν τον  κο Γεωργιάδη ότι με τις δηλώσεις του, «όσοι απεργούν δεν έχουν πάντα αγαθά κριτήρια», ρίχνει λάσπη σε όλους όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους αλλά και για καλύτερες συνθήκες στο χώρο της υγείας. Σύμφωνα με το iatropedia, η «Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών» μιλά για συκοφαντίες και ψεύδη του Άδωνι Γεωργιάδη, με τα οποία επιχειρεί να καθυποτάξει ό,τι κινείται και αντιδρά στη μνημονιακή λαίλαπα που ο ίδιος υλοποιεί στο χώρο της υγείας.

Σε ανάρτησή στο site των υγειονομικών μάλιστα, η Αυτόνομη Παρέμβαση αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος συνδιακαλιστής στις εκλογές του Απριλίου το 2013 κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ που πρόσκειται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και εκλέχτηκε και από τις ψήφους της ΔΑΚΕ που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. “Δε ψήφισαν τον συγκεκριμένο για πρόεδρο του Σωματείου”, ξεκαθαρίζει η Αυτόνομη Παρέμβαση διασαφηνίζοντας ότι ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη Ριζοσπαστική Αριστερά, υποστήριξαν από κοινού το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Σωτηρίας”

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι συνδικαλιστές της «Αυτόνομης Παρέμβασης» μάλλον θα πρέπει να ζητήσουν από αλλού τα ρέστα, από την άλλη όμως, θεωρούμε ότι ο κος Γεωργιάδης το παρατραβάει και με το ταμπεραμέντο του αλλά και με τον επικοινωνιακό οίστρο που τον διακατέχει βρίσκεται σε καλή κατεύθυνση για να ακυρώσει τα οφέλη της αλήθειας από το σοβαρό αυτό περιστατικό κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι «καλός είναι αλλά … βιάζεται;».