Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το 25 ευρώ ζητά ο ΠΙΣ

26-12-2016

Την παρέμβαση τυ πρωθυπουργού ώστε να μην επιβληθεί το εισητήριο των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι απαράδεκτο να αναζητούμε από τους πολίτες που αδυνατούν να προμηθευτούν σήμερα και «το γάλα των παιδιών τους» να πληρώνουν 25 ευρώ με την είσοδό τους στο νοσοκομείο».

Να σημειώσουμε ακόμη πως ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. και Ταμία του Π.Ι.Σ., κα Βαρβάρα Ανεμοδουρά επεσκέφθησαν την Τρίτη 24/9/2013, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρο Ρακιντζή.

Ενημέρωσαν για την επίσκεψη την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για διερεύνηση όλων των υποθέσεων διαφθοράς και εγκληματικής συμπεριφοράς στελεχών (πολιτικών-διοικητικών-υγειονομικών) της Δημόσιας Διοίκησης εις βάρος του ελληνικού λαού την προηγούμενη δεκαετία.

Επίσης ζήτησαν από τον Γενικό Επιθεωρητή να συμβάλλει με κάθε τρόπο, στην διερεύνηση όλων των υποθέσεων διαφθοράς της Δημόσιας Διοίκησης για να μην σπιλώνεται και συκοφαντείται ένας ολόκληρος κλάδος.