Τo δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες

15-11-2021

Δρ ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Γυναίκες και άντρες ζητούν επίµονα λύσεις για την εµφάνιση του δέρµατός τους, διότι έχουν συγκεχυµένες πληροφορίες από το διαδίκτυο και θέλουν συγκεκριµένες διευκρινίσεις και επιστηµονικές απαντήσεις.

Έγραψα το βιβλίο µε κέφι και µε την ελπίδα ότι θα βοηθήσω κάποιους ανθρώπους να απαλλαγούν από τις φοβίες τους, να αναζητήσουν τον κατάλληλο ειδικό για τις ανάγκες του δέρµατός τους, ενώ παράλληλα να θωρακίσουν τον εαυτό τους, εστιάζοντας στην εσωτερική γαλήνη και αυτοπεποίθηση, που αµφότερες αντανακλούν την πεµπτουσία της οµορφιάς.

Αφορµή για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου στάθηκε η παρότρυνση πολλών ασθενών µου. Αυτή η επίµονη ανάγκη για ενηµέρωση προέκυπτε όταν αντιµετωπίζαµε από κοινού τα άλλοτε απλούστερα και συνηθισµένα και άλλοτε σοβαρότερα και πιο περίπλοκα ζητήµατα που είχαν προκαλέσει οι βλάβες στην καλή τους εµφάνιση, οι οποίες επηρέαζαν, όπως είναι φυσικό, και την ψυχολογική τους κατάσταση.

Η δερµατολόγος ∆ρ Τάνια Βλαδένη γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο. Eίναι ∆ιευθύντρια της Πανεπιστηµιακής Κλινικής του Νοσοκοµείου«Ανδρέας Συγγρός» Αθηνών και ∆ιδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Ph.D. και M.Sc. Επίσης είναι διακεκριµένη ζωγράφος, µε συµµετοχή από το 1985 σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ

Ι∆491

ISBN 978-960-14-3614-2

 

Αθήνα 2020

Σειρά: ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σελίδες: 208

Τιμή:  € 16,00 (με ΦΠΑ)