Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ εκπροσωπεί την Ελλάδα στα «European Business Awards 2012/ 13»

26-12-2016

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ διαγωνίστηκε στην κατηγορία για το βραβείο «Employer of the Year» για τον καλύτερο εργοδότη της χρονιάς και πέρασε με επιτυχία στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού των European Business Awards, μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων (είναι το μοναδικό νοσοκομείο) που είχαν θέσει υποψηφιότητα.

Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη, Dr. David Landsman, οι 14 τελικές εθνικές υποψηφιότητες (National Champions), θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών, οι οποίοι θα απονείμουν τον τίτλο Ruban D’ Honneur. Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν σε μια εορταστική τελετή απονομής, τον Απρίλιο του 2013. Την αξιολόγηση των εταιρειών έχει αναλάβει η διεθνής κριτική επιτροπή των European Business Awards, στην οποία μετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου πανευρωπαϊκά.

Ο θεσμός των European Business Awards (http://www.businessawardseurope.com/) πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά και αναγνωρίζεται ευρέως ως το προσκήνιο για τις πλέον δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Στόχος του είναι να αναδεικνύει την πρόοδο επιχειρήσεων που διακρίνονται για την καινοτομία και την επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν υπεύθυνη δράση και επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Μέχρι στιγμής, έχει αναδείξει μερικές από τις λαμπρότερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, με κριτήριο την ικανότητά τους να εφαρμόζουν τις τρεις βασικές αρχές: καινοτομία, επιχειρησιακή υπεροχή και βιωσιμότητα.