ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ: Τρεις νεκροί από την πτώση πολιτικού ελικοπτέρου

20-08-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, την οποία παρέχει το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου στο healthview.gr ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκος Παπαευσταθίου, σε επιφυλακή έχει τεθεί το Κέντρο Υγείας Γαλατά, γιατροί του οποίου μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης ενός πολιτικού ελικοπτέρου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά.

Επίσης, ο Νίκος Παπαευσταθίου έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά, συνοδευόμενο από γιατρό του Κέντρου, αναμένει στην παραλία.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 επιβάτες στο μοιραίο πολιτικό ελικόπτερο, ένας Έλληνας και δύο Ρώσοι, ενώ δύτες έχουν ήδη βουτήξει στη θάλασσα και ερευνούν για τους επιβαίνοντες.

Ώρα 5:17 μ.μ.: Δεν υπάρχει ακόμη καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με την τύχη των επιβαινόντων στο μοιραίο πολιτικό ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε πριν από λίγο στον Πόρο.

Ώρα 5:39 μ.μ.: Ένας νεκρός ανασύρεται από τη θάλασσα. Θα παραληφθεί από το ασθενοφόρο και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Ώρα 5:58 μ.μ.: Δεύτερος νεκρός ανασύρθηκε, ενώ το Λιμενικό θα ανασύρει τώρα και τον τρίτο νεκρό. Θα μεταφερθούν με ασθενοφόρο επίσης στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.