Τροφές – αντίδοτο στο στρες

26-12-2016

Η καθημερινότητα – ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις – και οι φρενήρεις ρυθμοί που συνοδεύουν σχεδόν άθε δραστηριότητα μας δημιουργούν ένα έντονα στρεσογόνο περιβάλλον που, σε συνδυασμό με το θόρυβο και τις κάθε είδους αυξανόμενες πιέσεις (επαγγελματικές, προσωπικές, οικονομικές κλπ), μας καταβάλλει σωματικά και ψυχικά. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που “άνευ λόγου” εμφανίζουμε ξαφνικά κόπωση, εφιδρώσεις, ταχυκαρδίες, ξηροστομία, υπογλυκαιμία ή ακόμη και κατάθλιψη, αναφέρει ο δρ Γιώργος Πανοτόπουλος, παθολόγος – διατροφολόγος.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.