Βγάλτε αυτές τις λέξεις από τα προφίλ σας για να ελκύσετε το αντίθετο φύλο

17-05-2017

Στις ημέρες μας σχεδόν τα πάντα γίνονται μέσω social media. Ορισμένοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και για να βρουν σύντροφο. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως υπάρχουν δυο λέξεις που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε στα προφίλ μας αν θέλουμε να μην αποτρέψουμε τους άλλους από το να μας πλησιάσουν. Ποιες είναι αυτές;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Iowa στις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν 400.000 λογαριασμούς σε ένα site για παράνομες σχέσεις εκτός γάμου. Όπως φάνηκε από την μελέτη των προφίλ στα social media όσοι χρησιμοποιούσαν τις λέξεις “ντροπαλός” και “ευτυχισμένος” είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποτρέψουν άλλους από το να τους πλησιάσουν.
Το αντίθετο αποτέλεσμα είχαν οι λέξεις “αυτοπεποίθηση” και “ειλικρινής” οι οποίες φάνηκαν να γίνονται μαγνήτης για το αντίθετο φύλο. Το ίδιο και οι χαρακτηρισμοί “χιούμορ”, “έξυπνος”, “τρυφερός” και “ρομαντικός”.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν πως όσοι είχαν πολύ προσεγμένες φωτογραφίες και καυχιόντουσαν για την εμφάνιση τους τραβούσαν λιγότερους ανθρώπους.

Άλλες μελέτες είχαν δείξει πως το να υπερβάλει κανείς τα θετικά του χαρακτηριστικά είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πως θα φλερτάρετε με επιτυχία μέσα στα social media
Τι μαρτυρούν για τον άντρα αυτά που ανεβάζει στα social media