Έναν πρωτότυπο Live TikTok μαραθώνιο διοργανώνει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Από τις 14.00 το μεσημέρι άνθρωποι του “Χαμόγελου” που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή δίπλα στα παιδιά και ψηφιακοί δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.
Μαθαίνοντας για κάθε δράση του Οργανισμού οι δημιουργοί:
Θα τυλίξουν δώρα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού αλλά και για τα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία Παίδων.
Θα φτιάξουν τα πακέτα με τα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης
Θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γούρια που θα διατεθούν στα παζάρια του Οργανισμού
Θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα νοσοκομεία παίδων
Παράλληλα και σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης θα ενημερώνουν τους θεατές για τους τρόπους στήριξης του Οργανισμού.
Όλα τα έσοδα από τον μαραθώνιο θα διατεθούν:
Στα παιδιά που φιλοξενούνται στα Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά.
Τα παιδιά που βρίσκονται στα Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού.
Στα παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αδυνατώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες (υλικές, ιατρικές, εκπαιδευτικές κ.λπ.).