Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος

26-12-2016

Tην Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος. Η φόρμα εγγραφής για το συνέδριο θα είναι διαθέσιμη  στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.sffe.gr. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΣΦΦΕ στέλνοντας email στο [email protected].

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Το Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (ΣΦΦΕ) αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Φαρμακευτικής Πατρών που γεννηθήκε με αφορμή το ερώτημα «Μετά το πτυχίο τι;». Απευθύνεται στους φοιτητές όλων των τμημάτων Φαρμακευτικής.  Σκοπός του είναι να παρουσιασει στους εν δυνάμει κατόχους ενός πτυχίου Φαρμακευτικής, τις επαγγελματικές δυνατότητες που τους δίνονται, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, τις κινήσεις στις οποίες έχουν ήδη προβεί επαγγελματίες του χώρου και που ένας αυριανός Φαρμακοποιός μπορεί να μιμηθεί, να καταργήσει ή να βελτιώσει. 

Το ΣΦΦΕ θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την αιγίδα του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών στις 20 – 21 Μαρτίου 2015.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια από άτομα που ανήκουν και δραστηριοποιούνται στον Φαρμακευτικό Χώρο.Οι 3 κύριοι κορμοί πάνω στους οποίους θα βασιστεί το συνέδριο είναι Νοσοκομείο- Βιομηχανία- Φαρμακείο, καθώς αποτελούν και τους 3 επαγγελματικούς τομείς στους οποίους μπορεί να δραστηριοποιηθεί ένας φαρμακοποιός. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες απασχόλησης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς Υγείας και τον ΕΟΦ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να εδραιωθεί σαν θεσμός του πανεπιστημίου, ο οποίος θα παρέχει μια πλήρη ενημέρωση για τη λειτουργία, τη δομή και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας, μέσα από ομιλίες διακεκριμένων στελεχών του Φαρμακευτικού χώρου.

Αποτελεί μια προσπάθεια που οργανώνεται και παρουσιάζεται από φοιτητές σε φοιτητές.