Εγκαινιάστηκε το Δερματολογικό ιατρείο IQ Intensive Quality

26-12-2016

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, εγκαινιάστηκε το νέο ιατρείο υψηλών προδιαγραφών Intensive Quality Dermatology Care Αμαρουσίου, το οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο της Θεραπευτικής, Κοσμητικής, και Επεμβατικής LASER Δερματολογίας. Στα Δερματολογικά ιατρεία/κέντρα IQDC, στο Μαρούσι και το Κολωνάκι, παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενώ διαθέτει δερματολογικό εξοπλισμό αιχμής και τεχνολογίες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.  Τα ιατρεία IQDC λειτουργούν υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Dr. Χριστόφορου Τζερμιά,  ο οποίος μετά την εξειδίκευσή του στην Αγγλία και την Αμερική, πρωτοστατεί στην εφαρμογή των εξελιγμένων LASER, στην Ελλάδα, τα τελευταία 20 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης. Επίσης, τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος κόσμου από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο, συνεργάτες ιατροί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιατρείου.

Χαιρετισμός κου Πατούλη (από αριστερά προς τα δεξιά): ο Dr Χριστόφορος Τζερμιάς & ο κος Γεώργιος Πατούλης (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Δήμαρχος Αμαρουσίου).

(από αριστερά προς τα δεξιά): ο κος Ιεροκλής Μιχαηλίδης (ηθοποιός), ο Dr Χριστόφορος Τζερμιάς & ο κος Γεώργιος Πατούλης (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Δήμαρχος Αμαρουσίου).

Λίγα λόγια για τα ιατρεία IQDC

Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στα ιατρεία IQDC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων Δερματολογικών και Κοσμητικών Υπηρεσιών.

Όλες οι θεραπείες προσφέρονται από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και είναι εφάμιλλες με αυτές του εξωτερικού, ενώ εφαρμόζονται σε σύγχρονους ιατρικούς χώρους βασισμένους σε διεθνή πρότυπα και με ιατρικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Τα ιατρεία IQDC με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών, διαθέτουν 10 εξειδικευμένα επιστημονικά sites με πληροφορίες για παθήσεις και ιατρικές λύσεις που προσφέρονται στα εξειδικευμένα ιατρεία IQDC. Στόχος, μέσω των έγκυρων επιστημονικών πληροφοριών που παρέχονται στα sites, είναι να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους ασθενείς, καθώς αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών.

Λίγα λόγια για τον Dr. Χριστόφορο Τζερμιά

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr. Χ. Τζερμιάς αφού ίδρυσε μαζί με άλλους δέκα κορυφαίους Δερματολόγους την Ευρωπαϊκή Εταιρεία LASER Δερματολογίας (ESDL) και διετέλεσε Γραμματέας της, το 1996 ίδρυσε τα πρώτα και πλέον Εξοπλισμένα Κέντρα και Ενδονοσοκομειακά τμήματα Επεμβατικής Δερματολογίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 1996 έως και το 2014 υπήρξε Διευθυντής του τμήματος LASER Δερματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών (American Academy of Dermatology, American Society for LASER Medicine & Surgery, European Academy of Dermatology & Venereology, European Society for LASER Dermatology, International Academy for Cosmetic Dermatology).

Στις τελευταίες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών το 2014 εκλέχθηκε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου.