2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

14-09-2021

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα διεξαχθεί  στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Elite City Resort, στην Καλαμάτα. Η διοργάνωση του Συνεδρίου έχει ανατεθεί στην Χαραμή ΑΕ (PCO) και θα διεξαχθεί με έγκριση ΕΟΦ και Σ.Φ.Ε.Ε και με την Αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Το Σάββατο 25/9 το απόγευμα θα διεξαχθεί μια εναρκτήρια εκδήλωση, με συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων, φαρμακοποιών και κοινού της τοπικής κοινωνίας.

Την Κυριακή 26/9 θα διεξαχθεί το επιστημονικό μέρος του  Συνεδρίου με κεντρικό θέμα «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», που περιλαμβάνει 19 ομιλίες από 20 διακεκριμένους ομιλητές του χώρου σε δύο ξεχωριστές αίθουσες.

Οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στις Υπηρεσίες Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια επικοινωνίας και πωλήσεων για τις ομάδες του φαρμακείου.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να προετοιμάσει τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς φαρμακείων για τις εξελίξεις του αύριο.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και 6 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον ΙΔΕΕΑΦ σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν το  Συνέδριο.

Με προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων, το Συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά, έτσι ώστε κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα, είτε να παρευρεθεί με φυσική παρουσία, είτε να το παρακολουθήσει διαδικτυακά.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μετά τη λήξη του Συνεδρίου όλες οι ομιλίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και θα είναι προσβάσιμες απ’ όλους τους φαρμακοποιούς, που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν την ημέρα διεξαγωγής του ( On demand).

Σας περιμένουμε όλους

 Με Εκτίμηση,

Σωτήρης Αργυρόπουλος

Πρόεδρος  Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.