2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

14-07-2021

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Elite City Resort, στην Καλαμάτα.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου έχει ανατεθεί στη Χαραμή ΑΕ (PCO) και θα διεξαχθεί με έγκριση ΕΟΦ και Σ.Φ.Ε.Ε.

Το Σάββατο 25/9 το απόγευμα θα ξεκινήσει το Συνέδριο με πολιτιστική εκδήλωση, με συμμετοχή των τοπικών αρχών και φορέων, φαρμακοποιών και κοινού της τοπικής κοινωνίας.

Την Κυριακή 26/9 θα διεξαχθεί το επιστημονικό μέρος του  Συνεδρίου με κεντρικό θέμα «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», που περιλαμβάνει 18 ομιλίες από 20 διακεκριμένους ομιλητές του χώρου.

Οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στις Υπηρεσίες Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες εταιρειών σε συναφή θέματα, καθώς και σεμινάρια καθημερινής πρακτικής και πωλήσεων για τις ομάδες φαρμακείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προετοιμάσουν τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς φαρμακείων για τις εξελίξεις του αύριο.

Με προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων, το Συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά, έτσι ώστε κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα, είτε να παρευρεθεί με φυσική παρουσία, είτε να παρακολουθήσει διαδικτυακά το Συνέδριο.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μετά τη λήξη του Συνεδρίου όλες οι ομιλίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και θα είναι προσβάσιμες απ’ όλους τους φαρμακοποιούς, που δεν ήταν δυνατόν να το παρακολουθήσουν την ημέρα διεξαγωγής του (on demand).

Με Εκτίμηση,

Σωτήρης Αργυρόπουλος

Πρόεδρος  Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας