Σεξ: Δέκα απίστευτες αλήθειες για την αντρική στύση

24-03-2017

Αμέτρητες έρευνες έχουν προσπαθήσει να ρίξουν φως στην αντρική στύση και την λειτουργία πίσω από αυτή. Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία τα οποία οι περισσότεροι από εμάς ακόμα αγνοούμε. Για παράδειγμα το γεγονός πως οι περισσότεροι άνδρες έχουν κατά μέσο όρο 11 στύσεις κάθε μέρα, εκ των οποίων οι τρεις έως πέντε συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Τι άλλο όμως δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα; Πως η στύση στον άνδρα ξεκινάει από… εμβρυακή ηλικία, αφού, σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και από τις 16 εβδομάδες κύησης το αρσενικό έμβρυο έχει τις πρώτες στύσεις.

Ξέρατε επίσης ότι δεν είναι όλες οι στύσεις το ίδιο, αλλά υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι; Ο πρώτος τύπος είναι η αντανακλαστική στύση, η οποία είναι οφείλεται στην φυσική επαφή. Ο δεύτερος τύπος είναι η ψυχογενής, η οποία προκαλείται από μια φαντασίωση. Ο τρίτος τύπος είναι η νυκτόβια στύση, δηλαδή εκείνη που συμβαίνει όταν ο άνδρας βρίσκεται στο στάδιο REM του ύπνου.

Θέλετε και ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο; Για να “σκληρύνει” το αντρικό μόριο απαιτεί περίπου 130 ml αίματος. Τι μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος; Το Αμερικανικό Ίδρυμα Θεραπείας για την Οσμή και την Γεύση αποκάλυψε το 1955 ότι η μυρωδιά των ντόνατς και της μαύρης γλυκόριζας αυξάνει τη ροή του αίματος προς στο πέος κατά 32%. Τι μειώνει τη ροή του αίματος και αυξάνει τον κίνδυνο ενός άντρα για στυτική δυσλειτουργία; Το κάπνισμα.

Όλα αυτά τα στοιχεία κι άλλα πολλά υπάρχουν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτοί είναι οι 4 παράγοντες που επηρεάζουν τη στύση
Σεξ: Σε πόση ώρα μπορεί ο άντρας να έχει ξανά στύση μετά την κορύφωση;