Σεξ: Αυτά είναι τα 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και δεν αντέχουν οι άντρες

Οι συζητήσεις για το σεξ είναι πολλές φορές άβολες ακόμα και σε ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια. Είναι λοιπόν πολύ σύνηθες αρκετοί άντρες να ενοχλούνται από κάποια πράγματα που κάνουν οι γυναίκες τους στο κρεβάτι κι εκείνες να μην το έχουν καταλάβει. Εδώ έρχεται η επιστήμη για να βοηθήσει. Ποια είναι τα 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και οι άντρες τα σιχαίνονται;

Η σεξολόγος και ειδική σχέσεων, Tracey Cox, αποκαλύπτει τα λάθη που συνηθίζουν να κάνουν, περισσότερο, οι γυναίκες και που μπορεί να αποπροσανατολίσουν εντελώς ένας άντρα, ενώ παράλληλα προειδοποιεί προκειμένου να υπάρξει μία πιο υγιής σεξουαλική σχέση ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι. 

Ποια είναι, λοιπόν τα πιο συνήθη λάθη, που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία μπορούν να φέρουν έναν άντρα… «εκτός εαυτού»;

1. Προτείνουν στο σύντροφό τους να δουν μαζί πορνό και στη συνέχεια θυμώνουν με την αντίδραση του:
Οι περισσότεροι άνδρες παρακολουθούν πορνό σε τακτική βάση – και οι περισσότερες γυναίκες το γνωρίζουν. Πολλές γυναίκες, λοιπόν, προτείνουν -αφού το «κακό θα γίνει»- να παρακολουθήσουν μαζί με τους συντρόφους τους, πορνό. Έλα όμως που οι περισσότεροι άντρες «κολλάνε» όταν βλέπουν πορνό και αυτό συμβαίνει είτε είναι μπροστά η σύντροφός τους είτε όχι και δύσκολα «παίρνουν τα μάτια τους» από αυτό.

2. Είναι πολύ θορυβώδεις:
Οι ψίθυροι και οι μικροί στεναγμοί είναι εξαιρετικά αισθησιακοί αλλά τα ουρλιαχτά και οι φωνές λες και κάποιος σας απειλεί για να σας σκοτώσει, στην πραγματικότητα μπορεί να τρομάξει τους άντρες. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι και εξαιρετικά ενοχλητικό.
Μη νομίζετε ότι όσο πιο θορυβώδεις είστε, τόσο πιο πολύ θα τον ερεθίσετε. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που σκέφτονται εκείνη την ώρα είναι πως θα αντιμετωπίσουν τους γονείς τους/ τους γείτονες ή τα παιδιά τους, την επόμενη μέρα.

3. Ξαπλώνουν και περιμένουν:
Πολλές γυναίκες ξαπλώνουν και αφήνουν τους άντρες να «κάνουν παιχνίδι» από εκεί και πέρα. Το ότι μ’ αυτή σας την κίνηση του δίνετε το «πράσινο φως» για τη σεξουαλική επαφή, δε σημαίνει ότι τον έχετε «ανάψει» κιόλας.

4. Βάζουν τα νύχια τους στην πλάτη του συντρόφου τους:
Για τους περισσότερους αυτό αποτελεί μία «ακατάλληλη κίνηση». Μπορεί στις ταινίες να φαίνεται άκρως σεξουαλικό και αισθησιακό, στην πραγματικότητα, όμως είναι υπερβολικό και πονάει!

5. Συμφωνούν να κάνουν σεξ μαζί τους και μετά συμπεριφέρονται λες και τους έκαναν χάρη:
Το σεξ υποτίθεται ότι είναι, αμοιβαία, ευχάριστο. Αν για κάποιον λόγο όμως δε νιώθετε έτσι, τότε καλό είναι να συζητήσετε με το σύντροφο σας για το τι σας αρέσει και το τι έχει, προκειμένου να γίνει μία ευχάριστη διαδικασία και για εσάς.

6. Νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους:
Αυτό μεταφράζεται είτε με σεξ στα σκοτεινά είτε με σεξ με ρούχα. Μπορεί όλοι να έχουμε κατά διαστήματα τις ανασφάλειες μας για το σώμα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να απολαμβάνουμε το σεξ.

Οι σωματικές ανασφάλειες δεν επηρεάζουν απλώς την οπτική απόλαυση του, αλλά πολλές φορές σας εμποδίζουν να δοκιμάσετε κάποιες σεξουαλικές στάσεις και γενικά σας κάνουν να μην είστε και τόσο περιζήτητοι στο κρεβάτι.

7. Του λένε να επιβραδύνει την κορύφωσή του:
Το άγχος που θα του προκαλέσετε με το που θα του πείτε κάτι τέτοιο, θα έχει τελείως αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που θα θέλατε.
Γι’ αυτό είναι πολύ καλύτερα να τον αφήσετε να χαλαρώσει και να απολαύσει την κορύφωση του, όποτε αυτή έρθει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτές είναι οι δυο στάσεις που σιχαίνονται οι γυναίκες
Σεξ: Οι γυναίκες χάνουν γρηγορότερα το ενδιαφέρον τους στο γάμο

 

In this article