Πως θα καταλάβω ότι σκέφτεται συνέχεια το σεξ

Καθημερινά στέλνουμε όλοι μηνύματα είτε στο κινητό είτε στα social media. Φαίνεται πως ακόμα και ένα απλό μήνυμα όμως μπορεί να κρύβει μυστικά; Ποια είναι αυτά; Μπορεί να μας φανερώσει εάν ο άλλος σκέφτεται το σεξ ή όχι. Πως; Μια νέα έρευνα δίνει την απάντηση.

Έρευνα που περιελάμβανε 5.000 άντρες και γυναίκες έδειξε ότι η συχνή χρήση emojis, των χαρακτηριστικών ψηφιακών εικονιδίων που χρησιμοποιούμε στις διαδικτυακές μας συζητήσεις, προδίδει τις συχνές σεξουαλικές σκέψεις του χρήστη, ακόμη κι αν πρόκειται για μια «αθώα» φατσούλα που χαμογελά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ποσοστό 36-40% των χρηστών που δήλωσαν ότι σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στην ημέρα χρησιμοποιούσαν περισσότερα από ένα emojis σε κάθε μήνυμα που αντάλλασαν με άλλους χρήστες.

Αντιθέτως, όσοι χρησιμοποιούσαν τα λιγότερα emojis στα μηνύματά τους ήταν και αυτοί που δήλωσαν ότι σκέφτονται το σεξ μόλις μία φορά τον μήνα!

Παρόμοια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ υπέδειξε ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποιούν πλέον τα emojis για να φλερτάρουν, καταφεύγοντας σε εικόνες αντί για λέξεις προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καρκίνος: 5 ειδών καρκίνου και πως συνδέονται με το σεξ
Σεξ: Αυτοί είναι οι 7 πιο περίεργοι μύθοι

In this article