Σεξ: Λιγότερα κιλά ίσον περισσότερα εκατοστά στο αντρικό μόριο

06-01-2018

Eάν θέλετε να είστε άκρως αποτελεσματικός στο κρεβάτι, δεν έχετε παρά να προσέξετε το βάρος σας. Η προειδοποίηση αυτή αφορά μόνο τον ανδρικό πληθυσμό. Κι αυτό γιατί τo σωματικό βάρος των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου παίζει καθοριστικό ρόλο στην στυτική λειτουργία, όπως υποστηρίζει Γερμανός ουρολόγος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild».

Τα παραπανίσια κιλά στους άνδρες επηρεάζουν αρνητικά την ερωτική τους ζωή, όπως εξηγεί στη γερμανική εφημερίδα ο Γερμανός ουρολόγος, καθηγητής Όλιβερ Γκράλα από την Κολωνία. Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι, δέκα κιλά λιγότερο,μπορούν να τονώσουν την ανδρική αυτοεκτίμηση ανυψώνοντας τo… ηθικό των εραστών.

Όταν ένας άνδρας χάνει δέκα κιλά, κατά την διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης, το μόριο του μακραίνει δύο εκατοστά. Κι όμως καλά διαβάσατε! Όσο πιο παχύς είναι ένας άνδρας,τόσο περισσότερο συρρικνώνεται το μόριό του στη διάρκεια της στύσης. Αυτό ισχυρίζεται ο Γερμανός καθηγητής από την Κολωνία κι εξηγεί τον συλλογισμό του.
Το σωματικό λίπος που αποθηκεύεται στη βουβωνική χώρα, φρενάρει τον μεταβολισμό φράσσοντας τα αγγεία στην γύρω περιοχή. Ως συνέπεια, οι μύες και το ήπαρ υπολειτουργούν ενώ τα αγγεία γίνονται ευεπίφορα σε φλεγμονές.

Ασθένειες όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και η αρτηριοσκλήρυνση απειλούν τους υπέρβαρους άνδρες. Δεν είναι τυχαίο ότι, ένας στους δύο υπέρβαρους εκδηλώνει κάποια στιγμή στη ζωή του καρδιαγγειακή νόσο που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Από ποια ηλικία αρχίζει να μικραίνει το αντρικό μόριο;
Η μονογαμία άλλαξε την ανατομία του αντρικού μορίου