5 ανδρικά φετίχ στο sex που πια δεν είναι και τόσο “φετίχ”

26-12-2016

Όταν ακούμε τη λέξη σεξ και φετίχ στην ίδια πρόταση μπορούμε να φανταστούμε τα πιο παράξενα, περίεργα , αλλόκοτα πράγματα. Κι όμως δεν είναι απαραίτητα έτσι. Υπάρχουν παράξενα φετίχ που έχουν οι άντρες και δεν είναι τόσο… παράξενα όσο νομίζουμε. Ποια είναι αυτά; Ποια είναι τα φετιχ που μια γυναίκα μπορεί να επιτρέψει άνετα στον σύντροφο της;

Παπούτσια
Σε πολλούς άντρες αρέσει η γυναίκα να φορά ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες ή ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή κάτι στο οποίο η γυναίκα θα πρέπει απαραίτητα να αρνηθεί.

Πόδια
Είναι πολύ πιο συνηθισμένο από όσο νομίζετε και δεν θα πρέπει να σας τρομάζει.

Οπίσθια
Είναι το πιο εύκολο αντρικό φετίχ να ικανοποιήσετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προτείνετε τις ανάλογες στάσεις.

Δεσμά
Πολλοί άντρες ερεθίζονται περισσότερο όταν είναι δεμένοι ή όταν η σύντροφος τους έχει τα χέρια δεμένα. Αυτό δεν θα πρέπει να το δει η γυναίκα απαραίτητα ως κάτι κακό. Μια γραβάτα ή μια ζώνη ρόμπας για να του δέσετε τα χέρια μπορεί να ερεθίσει ακόμα και τη δική σας φαντασία.

Ηδονοβλεψία
Πολλοί άντρες το βρίσκουν πιο εύκολο να ερεθιστούν και φτάσουν σε στύση αν δουν άλλους να κάνουν σεξ. Μια αισθησιακή ταινία πριν πάτε στο κρεβάτι ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό.