“Π. και Α. Κυριακού”: Χαμός στο νευροχειρουργικό – Καταγγελία για επείγον περιστατικό στην… αναμονή!

21-12-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Μεγάλος χαμός και σοβαρή αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στο νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας “Π. και Α. Κυριακού”, με τον διοικητή του ιδρύματος Μανώλη Παπασάββα να… παρακολουθεί αναποφάσιστος!

Συγκεκριμένα, οι γονείς ενός μικρού παιδιού, υδροκέφαλο, το οποίο διεγνώσθη πριν από δύο ημέρες με όγκο σε πολύ δύσκολο σημείο του κεφαλιού του, στο στέλεχος του εγκεφάλου, καταγγέλλουν ότι, ενώ το περιστατικό είναι κατ’ εξοχήν επείγον και προγραμματίσθηκε πάραυτα να εισέλθει το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στο χειρουργείο, εν τούτοις, ως δια μαγείας, ανακοινώθηκε στους γονείς το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου ότι το παιδί δεν γίνεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στο χειρουργείο, καθώς έχουν προγραμματισθεί τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις…

Μετά από πραγματική μάχη των γονέων του μικρού ασθενή και αφού το νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου έγινε κυριολεκτικά μαλλιά – κουβάρια, ο μικρός ασθενής οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 π.μ. της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στο χειρουργείο για μία επέμβαση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί του… Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου!

Αυτά τα όμορφα και “ευχάριστα” στο “Π. και Α. Κυριακού”…