Υπόθεση Novartis: Στη φόρα πλέον, όλα τα ονόματα των “προστατευόμενων” μαρτύρων

Πολάκης
05-01-2019

Απροστάτευτοι είναι πλέον, όλοι οι φερόμενοι ως προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis. Απροστάτευτη όμως κυρίως, είναι η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης, μετά την αναφορά ενός ακόμη ονόματος από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος  ανέφερε το μικρό όνομα προσώπου, που κατά τον κο Γεωργιάδη, είναι ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας ο φερόμενος ως κος Σαράφης. Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο πρόσωπο με το όνομα “Κελέση” είχε αποκαλυφθεί από τη μετάφραση εγγράφων του FBI, από την ελληνική υπηρεσία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, και επρόκειτο για την πρώην γραμματέα του προέδρου της εταιρείας, κου Φρουζή.  Μετά λοιπόν από τον κο Μανιαδάκη που από προστατευόμνεος μέρτυρας κατέληξε κατηγορούμενος, το όνομα που “έδωσε” ο κος Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είναι το όνομα  Φιλίστορας. Ο κος Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής επικοινωνίας της Novartis, αντέδρασε άμεσα εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που με εμπλέκουν με την υπόθεση Novartis έχω να δηλώσω τα εξής:

Ουδέποτε συναίνεσα στη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων της ιδιωτικής μου συζήτησης με το δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή της ιστοσελίδας newpost.gr.

Δεν ονομάζομαι ούτε Αικατερίνη Κελέση, ούτε Μάξιμος Σαράφης. Το ονοματεπώνυμό μου είναι Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.

Προς όλους εκείνους που με δόλο και κακοβουλία με στοχοποιούν δηλώνω πως ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ-ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όταν και εφόσον κληθώ από τις αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση Novartis, θα καταθέσω όσα γνωρίζω, όσα άκουσα, όσα κατάλαβα.

Η παρούσα δήλωση είναι η μόνη και τελευταία επίσημη τοποθέτησή μου, ακόμα και αν προκληθώ.

Με εκτίμηση,

Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης»

Η δημοσιοποίηση του μικρού ονόματος του κου Δεστεμπασίδη όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κο Πολάκη, ο οποίος με το γνωστό του ύφος ανάρτησε στο λογαριασμό του, στο Facebook, τα εξής: 

“Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη ,αφού έχει πει ο Δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατα του πολιτεύματος”
Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανεις!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας ειναι απλώς Πέμπτη !!!!
ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :
Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2” ,χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ”

Τέλος αψυχολόγητο γιατί αφού υπάρχουν τα σχετικά βίντεο, ο κος Γεωργιάδης αρνούμενος ότι “έδωσε”  κάποιο όνομα. είπε λέγοντας τα εξής:

“Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης…”

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Νίκου Μανιαδάκη στις φήμες που τον εμπλέκουν σε φαρμακευτικό σκάνδαλο