9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ. Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή 9, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2022

27-07-2022

Η διοργάνωση του 9ου Συνεδρίου ΣΥ.Φ.Α.Κ., με επιστημονικό φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.), είναι γεγονός!

Μετά από έναν θεσμό 8 συνεχών Συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, το
9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ. με κεντρικό θέμα: Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή, θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου, ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το κοινό για την Υγεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η υποστήριξη και προβολή της εκδήλωσης, έχει ανατεθεί στη Χαραμή ΑΕ και το Περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων, από όλη την Ελλάδα, ενώ η θεματολογία των ομιλιών και των «Στρογγυλών Τραπεζιών» με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών όλων των φορέων του κλάδου, θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και επιμόρφωση σχετικά με όλες τις νέες υπηρεσίες, αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, το Φαρμακείο, αλλά και ο κλάδος γενικότερα σήμερα.

 Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν

Σας Περιμένουμε στην Κρήτη!