Αναβολικά παράνομα “βιάγκρα” και πειραγμένα ποτά σε μπαρ στο Γκάζι

19-10-2017

Κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παράνομων ποτών και αναβολικών ουσιών εντόπισε το ΣΔΟΕ Αττικής και Αιγαίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ,  την 15η Οκτωβρίου 2017 σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο τα εξής παράνομα σκευάσματα:

• 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000 €,

• 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,

• 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,

• Ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και

• 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών τέσσερα(4) άτομα (Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας), τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία .