Απίστευτη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για το Νοσοκομείο Καρδίτσας: Ζητείται έγγραφο συναίνεσης στον εμβολιασμό από τους υγειονομικούς!

05-01-2021

Για «προσπάθεια τρομοκράτησης των υγειονομικών που δεν βοηθά την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται στη χώρα», καταγγέλλει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας, η Παννελήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όπως υποστηρίζει η διοίκηση μοίρασε έγγραφο στους υγειονομικούς του Νοσοκομείου, με το οποίο πρέπει να δηλώσουν ότι συναινούν ή δεν συναινούν στον εμβολιασμό τους, γνωρίζοντας τις ….”πιθανές θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου”, όπως αναφέρεται στο έγγραφο.

Συγκεκριμένα στο έντυπο εμφανίζονται δύο επιλογές, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ. Στην πρώτη ο γιατρός ή νοσηλευτής δηλώνει ότι συναινεί να εμβολιαστεί, ακόμη κι αν οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι … θανατηφόρες.

«Συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό, παρ’ όλο που τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμα και οι θανατηφόρες», αναφέρεται και μάλιστα ζητείται και δεύτερη υπογραφή από … μάρτυρα.

«Δεν συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ακόμη κι αν γνωρίζω τους κινδύνους της νόσου».

Δείτε το έγγραφο:

ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν συμβάλλει το έγγραφο στην ομαλή εμβολιαστική προσπάθεια»

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία κάνει λόγο για κατατρομοκράτηση του προσωπικού:

«Το προσωπικό με την υπεύθυνη αυτή δήλωση στον εμβολιασμό είναι τρομοκρατημένο και αναστατωμένο. Αυτό δεν συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε να εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό και τρομοκρατείται και ο κόσμος. Δεν συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολισμών. Να μας πουν ποιος είναι ο σχεδιασμός για να πείσουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια. Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα μοιραστεί και στους πολίτες; Είναι απαράδεκτοι!»,καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.