Απιστία: Οι γυναίκες απατούν τους άντρες με… μεγάλα προσόντα

26-12-2016
Συνήθως λέμε πως το μέγεθος μετράει στο σεξ. Πως οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με μεγάλα προσόντα. Κι όμως. Στο ζήτημα της απιστίας φαίνεται να ισχύει το αντίθετο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με νέα έρευνα, το μεγάλο μέγεθος των αντρικών προσόντων μπορεί να οδηγήσει την γυναίκα στην απιστία.
 
Ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κένυα εξέτασαν τις περιπτώσεις συνολικά 545 παντρεμένων ζευγαριών, ηλικίας από 18 έως 45 ετών.
Τα ζευγάρια συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με κοινωνικο-οικονομικά και δημογραφικά στοιχεία, οικογενειακή κατάσταση και σεξουαλικές σχέσεις και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που ενδεχομένως είχαν τους έξι τελευταίους μήνες πριν την έρευνα.
Κλήθηκαν επίσης να περιγράψουν και το μέγεθος του μορίου του συζύγου στο ζευγάρι. Εκεί που υπήρξαν διαφορές ανάμεσα στους συντρόφους, οι ειδικοί κράτησαν την εκτίμηση της γυναίκας, αφού ήταν πιο πιθανό να έχει εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας τους, που δημοσιεύτηκαν στην έγκυρη επιστημονική επιθεώρηση PLOS ONE, έδειξαν πως “οι γυναίκες συνδέουν το μεγάλο πέος ενός άνδρα με αυξημένο πόνο και δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ, κάτι που εμποδίζει την απόλαυση και την σεξουαλική ικανοποίηση που επιθυμούν να αισθάνονται”.
 
Έτσι, πολλές φορές οι γυναίκες απατούν τον σύντροφο τους στην αναζήτηση ενός άντρα που θα ταιριάζει απόλυτα σε εκείνες από άποψη μεγέθους πέους και απαραίτητα όχι κάποιον που το μόριό του έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τον μέσο όρο.
 
Σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό των γυναικών που απατούσαν τους συζύγους τους με κάποιον άλλο άντρα αυξανόταν κατακόρυφα στις περιπτώσεις που, σύμφωνα με τις ίδιες τις γυναίκες, αισθάνονταν πόνο και δυσφορία κατά την σεξουαλική επαφή με τον άντρα τους, εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του μορίου του.
 
Συγκεκριμένα για κάθε 2 εκατοστά μεγαλύτερου πέους στον σύζυγο, η γυναίκα του ήταν 1,5 φορές πιο πιθανό να τον απατήσει με κάποιον άλλο άντρα, επειδή ένιωθε δυσαρεστημένη στο σεξ από τον πόνο που της προκαλούσε το πέος του συζύγου της.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: