Αυτοί είναι οι 3 τύποι γυναικών που ελκύουν τις γυναίκες

26-12-2016
Το ποιος τύπος γυναίκας ελκύει έναν άντρα είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό και προσωπικό. Κι αυτό γιατί ο κάθε άντρας έχει το δικό του γούστο και τις δικές του προτιμήσεις. Υπάρχουν όμως τρεις τύποι γυναικών που κατά γενική ομολογία και επιστημονικά αποδεδειγμένα ελκύουν περισσότερο τους άντρες.
 
Πολλές έρευνες έχουν γραφτεί για το τι θέλουν οι γυναίκες. Οι άντρες όμως σε αυτό το ζήτημα τουλάχιστον είναι λίγο ριγμένοι. Γιατί όμως οι έρευνες για τους άντρες είναι λιγότερες;
Μια  απλή εξήγηση μπορεί είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκα όντα σε πολλούς τομείς σε σύγκριση με τους άντρες.
 
Πόσφατες έρευνες όμως δείχνουν πως τελικά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Φαίνεται πως το ισχυρό φύλο έλκεται με τρόπο πιο περίπλοκο από το… τυπικό της “αποκαλυπτικής” ένδυσης της γυναίκας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ρούχων της γυναίκας που θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από το πόσα ρούχα φοράει… συνολικά.
 
Ποιοι είναι όμως οι τρεις τύποι γυναικών που τραβούν έλκουν έναν άντρα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες:
 
– Γυναίκες που φορούν συγκεκριμένο τύπο μακιγιάζ
Έρευνα που πραγματοποίησε η διεθνής ιστοσελίδα και εφαρμογή γνωριμιών Zoosk, έδειξε πως όταν οι γυναίκες φορούν σκιά ματιών είναι 139% πιο πιθανό να δεχτούν φλερτ από έναν άντρα.
Όπως φάνηκε από την ίδια έρευνα, το κραγιόν αυξάνει κατά 119% την πιθανότητα να τις φλερτάρει ένας άντρας. Από την άλλη πλευρά, οι άντρες αποδείχτηκε ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει έντονο μακιγιάζ, επειδή προτιμούν την πιο φυσική εμφανιση.
 
– Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Rochester στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών έκαναν ένα ενδιαφέρον πείραμα σε άντρες εθελοντές, σχετικά με το αν και κατά πόσον κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, τους επηρεάζει περισσότερο στο πόσο ελκυστική θεωρούν μια γυναίκα.
Όπως διαπίστωσαν, οι άντρες θεωρούν πιο σέξι τις γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα ενώ έδειξαν την τάσηνα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για εκείνες σε ένα ραντεβού.
 
– Γυναίκες με την κατάλληλες αναλογίες
Φαίνεται πως η περιφέρεια μιας γυναίκας είναι αρκετά σημαντική για τους άντρες, οι οποίοι όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα.
Όπως έχουν δείξει μελέτες, η αναλογία μέσης-γοφών είναι μια ισχυρή ένδειξη των επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας, του κινδύνου παχυσαρκίας και της ευαισθησίας σε σημαντικές ασθένειας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος των ωοθηκών και οι καρδιοπάθειες. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών για τη γυναίκα, από την αντρική οπτική, είναι 0,7. Δηλαδή η περιφέρεια της μέσης πρέπει να φτάνει στο 70% της περιφέρειας των γοφών.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πόσα κιλά πρέπει να χάσω για να βρει ελκυστική;
Ποιο είναι το μυστικό της ερωτικής έλξης;