Δωρεά στο Κοινων. Ιατρείο Ελληνικού από Έλληνες της Μελβούρνης

26-12-2016

Στη δωρεά φαρμάκων στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προχώρησε η Ελληνοαυστραλιανή οργάνωση «Πρεσβευτές της Ελλάδας». Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά – μέσα σε διάστημα 7 μηνών- της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «Πρεσβευτές της Ελλάδας», κ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, «σήμερα και πάλι οι Έλληνες της Μελβούρνης είναι στο πλάι σας.  Οι Πρεσβευτές της Ελλάδας κατάφεραν να κάνουν γνωστό το ιερό λειτούργημα που κάνετε όλοι οι εθελοντές και οι γιατροί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Σε συνεργασία με τα μέλη της Κρητικής Αδελφότητας και της Ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, συγκεντρώθηκε το ποσό των 12.890 δολαρίων Αυστραλίας για την αγορά των αναγκαίων αυτών φαρμάκων.

Σας τα δωρίζουμε με πολλή αγάπη από τη μακρινή Αυστραλία και ευχόμαστε να βοηθήσουν τους άπορους ασθενείς του ιατρείου σας.  Η αγορά των φαρμάκων έγινε στην Ελλάδα και ως εκ τούτου στήριξε την Ελληνική οικονομία.

Η υποστήριξη μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.  Μαζί και ενωμένοι οι Έλληνες του κόσμου, και ως Πρεσβευτές της Ελλάδας, μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά.»