Εποχή αναπροσαρμογής για την Tewa

26-12-2016

Για αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η εταιρεία TEWA με στόχο όπως αναφέρει τη διασφάλιση ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 Με στόχο τη βιωσιμότητα και την παραμονή  της στην Ελλάδα, η Teva προχώρησε σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα. Στόχος της παραμένει η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης.

Η Teva θα συνεχίσει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα και θα παραμείνει βαθιά αφοσιωμένη στους ασθενείς  διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Η Teva θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και  βρίσκονται στο επίκεντρο  της προσοχής της.

Για εμάς στην Teva, η ευημερία του ασθενή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι οι ασθενείς καθώς και η ιατρική κοινότητα θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά.

Με βάση τις εξελίξεις, ο κ. Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο κ. Φιτσώρος ήταν ένα πολύτιμο μέλος της Τeva, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία, και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης θα είναι ο Γενικός Διευθυντής, διατηρώντας παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως Οικονομικός Διευθυντής.