Έρχεται καλοκαίρι… Τι λέει ο καθρέφτης;

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
14-04-2021

Μπορεί η περίοδος της πανδημίας να συνεχίζεται, όμως το καλοκαίρι καταφτάνει σύντομα και μπορούμε πια να κάνουμε αισιόδοξα σχέδια. Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι που βλέπουμε στον καθρέφτη και μας ενοχλεί, η άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για αποφάσεις. Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics προσφέρουν τώρα την ευκαιρία να διορθώσουμε ατέλειες που μας ενοχλούν. Οι πλέον αποτελεσματικές, ασφαλείς και ταχύτατες μέθοδοι, κλινικά αποδεδειγμένες και πιστοποιημένες από τον FDA. συνδυάζονται με τη δύναμη της εμπειρίας. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ιατρών, της IQ Skin Clinics επιλέγουμε την καταλληλότερη για μας θεραπεία από μια ποικιλία προτάσεων.

Όπως είπε στο healthview o Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς* Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics: «Η εμπειρία μας, έχει δείξει ότι για κάθε άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα, υπάρχει η κατάλληλη μέθοδος και θεραπεία. Η τεχνολογία που έχουμε πλέον στα χέρια μας, μας δίνει τεράστια υποστήριξη και εξαιρετικές λύσεις. Αυτή την περίοδο υπάρχει παραδοσιακά έντονο ενδιαφέρον και οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι και εφέτος πάρα τις δυσκολίες λόγω πανδημίας, η τάση αυτή θα συνεχιστεί».

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει λοιπόν, είναι πια εύκολο να δούμε στον καθρέφτη το σώμα που επιθυμούμε. Μπορούμε να βάλουμε τέλος στο επίμονο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση και ότι μας κάνει να νιώθουμε άβολα με το σώμα μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για το σώμα μας;

Το επίμονο τοπικό λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα πλαϊνά της μέσης, τα μπράτσα, τα γόνατα, το διπλοσάγονο, είναι συνηθισμένο πρόβλημα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Η VASER® Lipo είναι η πλέον σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική και ασφαλής μέθοδος λιποαναρρόφησης – λιπογλυπτικής για την οριστική εξάλειψη του τοπικού πάχους σε μία μόνο συνεδρία. Η αποθεραπεία είναι σύντομη και τα αποτελέσματα θεαματικά και ορατά από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να γίνει συνδυαστικά με VASER® 4D Hi-Def, για άμεση απόκτηση αθλητικών κοιλιακών και αποτέλεσμα 6-pack abs, χωρίς σταγόνα ιδρώτα και πολύχρονη σωματική άσκηση. Επιπλέον, το λίπος που αφαιρείται αξιοποιείται με τη μέθοδο VASER® Lipo στο έπακρο προς όφελός σας. Αφού υποβληθεί σε κατάλληλη επεξεργασία καθαρισμού, εισάγεται εκ νέου στο σώμα, μέσω της λιποπροσθετικής, για να δώσει όγκο και σχήμα σε περιοχές που επιθυμείτε να αναδείξετε περισσότερο, όπως είναι οι γλουτοί ή το στήθος. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία εντός των Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας των Κλινικών IQ Skin Clinics. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι βέλτιστο, καθώς πραγματοποιείται ειδική εφαρμογή με LASER την ημέρα της αφαίρεσης πιθανών ραμμάτων για ελαχιστοποίηση οποιονδήποτε υπολειμματικών βλαβών ή σημαδιών. Μετά την θεραπεία και για όσο χρόνο απαιτείται, εξειδικευμένη ιατρική ομάδα παρέχει υποστήριξη και τακτική παρακολούθηση με σκοπό την επιτάχυνση της αποθεραπείας και την διατήρηση του αποτελέσματος.

Η αυθεντική κρυολιπόλυση Coolsculpting® είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απαλλαγούν μόνιμα από τοπικό λίπος επιλέγοντας μη επεμβατική μέθοδο. Τελείως ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, αφαιρεί μέχρι και 40% λίπους σε μία συνεδρία με τις εξελιγμένες κεφαλές που διαθέτει, ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα με την περιοχή που γίνεται η θεραπεία.

Η Μικρογλυπτική Lipolysis καταπολεμά το τοπικό πάχος με μόνιμο αποτέλεσμα δρώντας μέσω μίας φυσικής βιοσυμβατής ουσίας κατευθείαν στις λιποαποθήκες της περιοχής που θεραπεύεται. Είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και ασφαλής ενδολιπιδική μέθοδος, που εφαρμόζεται με εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από το σώμα με φυσιολογικό τρόπο μέσω της λεμφικής οδού και το σώμα αποκτά αρμονικές καμπύλες και λείο δέρμα.

Η κυτταρίτιδα είναι σύνθετο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίζεται σε βάθος και στα 3 επίπεδα – επιδερμίδα, συνδετικό ιστό και λιπώδη ιστό – με συνδυαστικές μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, από μη επεμβατικές έως ελάχιστα επεμβατικές, ώστε η κυτταρίτιδα να καταπολεμάται οριστικά με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Όπως είπε στο healthview o Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς*: «Όποια κλινική μας και να επιλέξει κάποιος για την προσωπική του φροντίδα και ομορφιά, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του με την πλέον κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία, σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας απέναντι στη διασπορά του ιού COVID-19».

* Ο Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς είναι Δερματολόγος, εξειδικευμένος στην Οξφόρδη, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics