Φιλί: Τι «μαρτυρά» ο τρόπος που φιλάμε τον σύντροφο μας για την σχέση μας

26-12-2016
Ένα φιλί είναι ένδειξη θετικών συναισθημάτων προς έναν άλλο άνθρωπο. Το ερωτικό φιλί είναι φυσικά ένδειξη ερωτικών συναισθημάτων. Τώρα, ειδικοί λένε πως ο τρόπος με τον οποίο φιλάμε τον σύντροφο μας μπορεί να μαρτυρήσει πολλά για τον χαρακτήρα μας και τη σχέση μας.
 
Ειδικοί της ιστοσελίδας LittleThings έκαναν μια έρευνα για να βρουν πόσοι διαφορετικοί τρόποι φιλιού υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και τι σημαίνει ο καθένας.
 
Τρυφερό φιλί
Δείχνει πως υπάρχει μια τρυφερότητα ανάμεσα στους συντρόφους. Δείχνει επίσης πως υπάρχει άνεση ανάμεσα στο ζευγάρι και απολύτως καμία πίεση.
 
Βιαστικό φιλί
Συνήθως συμβαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια που δεν είναι πολύ καιρό μαζί. Δείχνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση ανάμεσα στους συντρόφους και κατά πλειοψηφία είναι ο τρόπος που φιλιέται για πρώτη φορά ένα ζευγάρι.
 
Φιλί στο ένα χείλος
Δείχνει πως υπάρχει άνεση και οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι πιο αργό φιλί… στοιχείο που το κάνει και πιο ρομαντικό.
 
Γαλλικό φιλί
Δεν δείχνει απαραίτητα περισσότερο πάθος. Για τους ειδικούς, το γαλλικό φιλί δείχνει πως οι δυο σύντροφοι θέλουν να μάθουν ο ένας τον άλλον καλύτερα.
 
Το… ακατάστατο φιλί
Δεν είναι ακριβώς φιλί. Είναι περισσότερο ανταλλαγή σάλιου με ανοικτό στόμα. Και σύμφωνα με τους ειδικούς δείχνει πως υπάρχει πολύ πάθος και ερωτισμός ανάμεσα στους συντρόφους.
 
Φιλί στο μάγουλο
Πολλά ζευγάρια το συνηθίζουν. Οι ειδικοί λένε πως συνήθως είναι τα ζευγάρια που έχουν σχέση βασισμένη στην φιλία και τη συντροφικότητα. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: